شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

معارفه یک شرکت جدید برای ورود به فرابورس

امروز سه‌شنبه ۱۹ خرداد، اولین نشست خبری معارفه سهام شرکت زرین ذرت شاهرود با حضور مدیران این شرکت برگزار شد. قرار است این شرکت با با نماد «ذرت» وارد فرابورس شود.

به گزارش فراسو، محمدمهدی اختری، مدیرعامل شرکت زرین ذرت شاهرود، در این نشست به تشریح تاریخچه و برنامه افزایش سرمایه شرکت مزبور پرداخت و گفت: زرین ذرت شاهرود در سال ۱۳۸۸ با هدف تولید نشاسته، گلوکز و مشتقات آن از ذرت آغاز به کار کرد، سرمایه کنونی شرکت ۲۳۱ میلیارد تومان است که به‌زودی از محل سود انباشته به ۷۷۰ میلیارد تومان افزایش پیدا می‌کند.

اختری تاکید کرد: درآمد عملیاتی این شرکت در سال گذشته هزار و ۷۱۱ میلیارد تومان بود و برای سال جاری ۳ هزار و ۸۲۶ میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده است./سنا

همچنین ببینید

تامین سرمایه تمدن؛ سکاندار ورود «آکو» به بورس تهران

عرضه اولیه سهام شرکت آکوباتری ایرانیان با نماد «آکو» در بازار دوم بورس تهران، با راهبری کامل تامین سرمایه تمدن و استقبال گسترده سرمایه‌گذاران برگزار شد و سهام این شرکت در سقف محدوده قیمتی اعلام‌شده کشف قیمت شد.