چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

اختلال موقت در مرکز «فراد» بانک رفاه به دلیل ارتقای زیرساخت مخابراتی مرکز

مرکز ارتباط با مشتریان «فراد» بانک رفاه کارگران امروز به دلیل ارتقاء زیرساخت‌های مخابراتی و ارتباطی، با مشکل در ارائه بخشی از خدمات مواجه شد و برخی مشتریان در برقراری تماس و دریافت خدمات ارتباطی با اختلال روبه‌رو شدند.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، ارتقاء در زیرساخت‌های مخابراتی مرکز موجب بروز مشکل موقت در عملکرد مرکز ارتباط با مشتریان «فراد» شده است.

روابط عمومی بانک رفاه کارگران ضمن عذرخواهی از مشتریان گرامی بابت اختلال ایجاد شده، اعلام کرد با پایدار شدن زیرساخت‌های ارتباطی، خدمات این مرکز به روال عادی بازخواهد گشت.

همچنین ببینید

متقی نیا به مناسبت روزملی روستا و عشایر تشریح کرد: از تأمین مالی تولید تا توانمندسازی روستا در نیمه نخست سال

مدیرعامل بانک کشاورزی با بیان این که اقتصاد روستا زمانی پایدار می‌ماند که منابع مالی در کنار ظرفیت‌های بومی، به تولید، اشتغال و کسب ‌وکارهای محلی جان تازه ببخشد؛ رویکرد حمایتی این بانک در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ را شامل اختصاص بیش از ۳۰۲ هزار میلیارد تومان منابع مالی، در قالب تسهیلات و ابزارهای نوین تأمین مالی، تشریح کرد.