شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

پرداخت بیش از 7,000 میلیارد ریال تسهیلات ازدواج در اردیبهشت ماه توسط بانک رفاه کارگران

جزئیات پرداخت تسهیلات ازدواج و تهیه جهیزیه از سوی بانک رفاه کارگران در اردیبهشت ماه سال 1405، اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، باهدف تحکیم بنیان خانواده و کمک به تشکیل آن و در راستای ایفای نقش مؤثر در حوزه مسئولیت اجتماعی، بانک رفاه کارگران در این ماه 2.151 فقره تسهیلات ازدواج و تهیه جهیزیه به مبلغ بیش از 7,000 میلیارد ریال پرداخت کرده است. 

لازم به ذکر است، بانک رفاه کارگران از ابتدای سال جاری تا پایان اردیبهشت ماه حدود 5,500 فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه به مبلغ بیش از 18,000 میلیارد ریال پرداخت کرده است.

همچنین ببینید

درخششی دیگر؛ بیمه کوثر در صدر صدور بیمه‌های مهندسی، حوادث و عمر گروهی

بیمه کوثر در چهار ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۵، با کسب رتبه نخست صنعت بیمه در صدور بیمه‌های مهندسی، حوادث و عمر گروهی بار دیگر توانمندی تخصصی و عملیاتی خود را به اثبات رساند.