مدیران شرکت کارخانجات رینگ اسپرت نور نیریز، در نخستین نشست خبری ویژه عرضه اولیه سهام این شرکت در فرابورس ایران، ضمن تشریح روند توسعه و عملکرد مالی مجموعه، از برنامه افزایش سرمایه پیش از عرضه اولیه خبر دادند.
به گزارش فراسو به نقل از سنا، مرتضی زارعی نماینده ارزشگذار «رانیز» با اشاره به سابقه فعالیت این مجموعه گفت: شرکت کارخانجات رینگ اسپرت نور نیریز فعالیت خود را از سال ۱۳۷۶ در شهرستان نیریز با هدف تولید رینگ اسپرت و انواع قطعات آلومینیومی آغاز کرده است. این شرکت در سال ۱۴۰۳ در فرابورس پذیرش و در سال ۱۴۰۴ درج نماد شده است.
زارعی سرمایه فعلی شرکت رانیز را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: فرایند افزایش سرمایه این شرکت به یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در حال انجام است و امیدواریم پیش از عرضه اولیه نهایی شود.
او ادامه داد: پروانه بهرهبرداری اصلی این شرکت مربوط به تولید رینگ آلومینیومی با ظرفیت سالانه ۲.۵ میلیون حلقه است.
زارعی در خصوص روند توسعه این مجموعه افزود: ظرفیت تولید این شرکت از ۱.۲ میلیون حلقه در سال ۱۳۹۸ به ۲ میلیون حلقه در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته و در سالهای اخیر تمرکز اصلی آن بر تولید رینگ آلومینیومی بوده است.
فراسو خبر پایگاه خبری تحلیلی فراسو خبر