امروز چهارشنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

عضو کمیسیون انرژی مجلس تأکید کرد: طرح ضربتی افزایش تولید گاز راهکاری برای مدیریت ناترازی انرژی

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه اجرای طرح ضربتی افزایش تولید گاز در بخش خشکی از تدابیر و راهکارهای وزارت نفت برای مدیریت ناترازی انرژی است، گفت: با توجه به رشد مصرف گاز در کشور و نیاز صنایع و نیروگاه‌ها، افزایش تولید از میدان‌های خشکی اقدامی مهم و ضروری است.

به گزارش فراسو، رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با شانا با اشاره به تدبیر وزیر نفت در اجرای طرح ضربتی افزایش تولید گاز، بیان کرد: با توجه به رشد مصرف گاز در کشور و نیاز صنایع و نیروگاه‌ها، افزایش تولید از میدان‌های خشکی اقدامی مهم و ضروری است.

وی افزود: استفاده از همه ظرفیت‌های موجود برای افزایش تولید گاز می‌تواند بخشی از ناترازی انرژی در کشور را مدیریت کند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس مشارکت بخش خصوصی در اجرای پروژه‌های نفتی را عامل مهمی در تسریع روند توسعه دانست و گفت: تجربه سال‌های اخیر نشان داده است که استفاده از ظرفیت بخش خصوصی می‌تواند سرعت اجرای طرح‌های بزرگ انرژی را افزایش و بهره‌وری اقتصادی پروژه‌ها را بالا ببرد.

سنگدوینی تصریح کرد: توسعه میدان‌ها و افزایش تولید تنها بخشی از راهکار مدیریت منابع گازی است و در کنار آن باید به جمع‌آوری گازهای همراه نیز توجه جدی داشت.

وی ادامه داد: مشعل‌سوزی افزون‌بر اتلاف منابع ارزشمند انرژی، آثار محیط زیستی قابل توجهی نیز دارد و کاهش آن ضرورتی اقتصادی به شمار می‌رود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه در دوران جنگ تحمیلی سوم روند فعالیت‌های صنعت نفت هیچ‌گاه متوقف نشد، گفت: استمرار تولید و توسعه میدان‌های نفت و گاز در شرایط جنگی نشان‌دهنده توانمندی فنی، تجربه مدیریتی و تعهد بالای وزیر نفت، مدیران و کارکنان این صنعت راهبردی است.

شایان یادآوری است که محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت، چندی پیش از اجرای طرح ضربتی افزایش تولید گاز در بخش خشکی خبر داد و گفت: با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود، برنامه افزایش تولید گاز در کنار توسعه میدان‌ها و جمع‌آوری گازهای همراه، با شتاب در حال پیگیری است.