شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵
آخرین خبرها

بانک اقتصادنوین وارد بازی نرخ سود نمی‌شود

بانک اقتصادنوین همواره تمرکز خود را بر انجام عملیات واسطه‌گری مالی به عنوان وظیفه اصلی بانک‌ها در فضای اقتصادی کشور با تاکید بر رعایت ضوابط و الزامات نهاد ناظر قرار داده است.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، در شرایط حاضر و رقابت بانک‌ها برای جذب منابع، این بانک وارد بازی جذب سپرده با نرخ های بالا نشده است.

در حالی که بر اساس دستورالعمل‌های بانک مرکزی در مهر ماه سال ۱۴۰۴ نرخ سپرده قانونی شبکه بانکی ۰.۷۵ درصد افزایش داشته است، بانک اقتصادنوین با تاکید بر حفظ حاشیه سود و تحقق سود مورد انتظار و پیشگیری از انتقال هزینه ناشی از اجرای سیاست‌های انقباضی به سپرده گذاران و سهامداران، با مدیریت پرتفوی سپرده‌های خود، بدون افزایش نرخ و عدم ورود به بازی نرخ سود، در تحقق این هدف موفق بوده است.

در سال جاری نیز علی رغم افزایش نرخ سپرده قانونی شبکه بانکی توسط بانک مرکزی به میزان ۰.۷۵ درصد و اعمال ضوابط دستورالعمل کنترل مقداری رشد ترازنامه بانک‌ها و در نتیجه کاهش نقدینگی موجود، همان رویه حفظ شده است.

همچنین ببینید

افزایش ۴.۵ میلیاردی ذخایر اسکناس بانک مرکزی از منابع داخلی است

پیرو انتشار مطلبی در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی درباره افزایش ذخایر ارزی بانک مرکزی، روابط عمومی بانک مرکزی توضیحاتی را در این خصوص ارایه کرد.