شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

امکان وکالتی کردن حساب بانک کشاورزی برای ثبت نام محصولات «بهمن موتور»

در راستای توسعه خدمات غیرحضوری و برخط بانک کشاورزی، امکان وکالتی کردن حساب برای شرکت در طرح عرضه محصولات شرکت بهمن موتور از روز دوشنبه 4 خرداد ماه تا پایان ساعت 23 روز پنجشنبه 7 خرداد ماه در این بانک فراهم شده است.

 به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، مشتریان این بانک به منظور انجام مراحل خرید خودرو ازشرکت «بهمن موتور» می توانند با مراجعه به نشانی Bahman.iranecar.com درگاه اختصاصی vsp.vekalati.ir نسبت به ثبت نام و مسدودسازی حساب اقدام کنند.

بر اساس این گزارش، متقاضیان شرکت در مرحله جدید ثبت نام شرکت بهمن موتور (سهامی عام) می توانند از 4 لغایت 7 خرداد با بلوکه کردن مبلغ 500 میلیون تومان، نسبت به وکالتی کردن حساب خود اقدام کنند. این حساب ها ساعت 8 صبح روز دوشنبه مورخ 11 خرداد ماه رفع بلوکه خواهد شد.

این گزارش می افزاید: برای استفاده از این خدمت بانک کشاورزی، داشتن شماره حساب نزد این بانک کافی است و نیازی به فعالسازی اینترنت بانک و یا همراه بانک نیست. همچنین امکان افتتاح حساب به صورت غیر حضوری از طریق اپلیکیشن باران بانک کشاورزی به نشانی  https://bki.ir/baran فراهم است.

همچنین ببینید

دکتر خورسندیان عنوان کرد: بانک مسکن، پیشتاز تأمین مالی نهضت ملی مسکن

مدیرعامل بانک مسکن در نشست تخصصی نظام تأمین مالی صنعت ساختمان؛ نقش دولت، بانک‌ها و تعاون: بانک مسکن تاکنون به‌تنهایی ۵۲ درصد سهم تأمین مالی نهضت ملی مسکن در شبکه بانکی را بر عهده داشته و قرارداد تامین مالی بیش از ۳۹۲ هزار واحد مسکونی در این بانک امضا شده است.