محمدجعفرایرانی، عضو هیئتمدیره بانک توسعه تعاون گفت: ما مدیون خونهای شهدای مظلوم از رهبری شهید تا مردم و کودکان بیدفاع و غیرنظامی هستیم و خدمتگذاری مسئولین را تکلیف و وظیفه میداند نه مسولیتی قراردادی.
به گزارش فراسو، عضو هیئتمدیره بانک توسعه تعاون در «هماندیشی مدیران عامل و مدیران ارشد ایثارگر بانکهای کشور»که به میزبانی معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد گفت: ضرورت دیروز و امروز بنیاد، دیپلماسی فعال ایثار است.
ایرانی افزود: تمامی جوامع به ایثارگران، کهنهسربازان، ازخودگذشتگان و جانباختگان راه حفظ ملت و میهن ارزش والایی قائلند.
این مدیر ارشد بانکی گفت: جامعه مقاوم، نستوه و واحد ما به فرهنگ ایثار بیش از توجهات دیگر نیاز دارند.
این حقوقدان گفت: ایجاد پارلمان ایثار پیشنهادی دیگر است که میتواند منشأ اثر و قوام جایگاه جهانی ما باشد.
ایرانی در پایان گفت: ما مدیون خونهای شهدای مظلوم از رهبری شهید تا مردم و کودکان بیدفاع و غیرنظامی هستیم و خدمتگذاری مسئولین را تکلیف و وظیفه میداند نه مسولیتی قراردادی.
در پایان معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اهدا لوح سپاس از مدیران ارشد ایثار صنعت بانکداری و این عضو هیئتمدیره بانک توسعه تعاون بهدلیل حضور موثر در ارائه خدمات خصوصاً در ایام جنگ رمضان تقدیر و تشکر کرد./ایلنا
فراسو خبر پایگاه خبری تحلیلی فراسو خبر