دوشنبه , شهریور ۲ ۱۴۰۵
آخرین خبرها

تجلیل از ایثار شهدا در دیدار مدیران بیمه دی با خانواده شهید پاسدار سعید مرادی

به گزارش فراسو، علی‌اکبر ترکاشوند، مشاور مدیرعامل و مدیرکل حراست بیمه دی، به همراه معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، رئیس بنیاد شهید شهرستان فردیس و مدیر بیمه دی استان البرز با خانواده شهید پاسدار سعید مرادی دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار، ترکاشوند با قدردانی از ایثارگری و رشادت‌های رزمندگان و شهدای گرانقدر، آنان را مایه افتخار و سربلندی ایران اسلامی دانست و اظهار کرد: ایستادگی و فداکاری ملت ایران در دفاع از ارزش‌ها باعث شده است جهانیان از این ملت به نیکی و بزرگی یاد کنند.

وی تأکید کرد: بیمه دی برای خدمت‌رسانی و ایفای وظایف خود در قبال خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران آمادگی کامل دارد.

در ادامه این دیدار، پدر شهید پاسدار سعید مرادی نیز با بیان ویژگی‌های شخصیتی و فضایل اخلاقی این شهید والامقام، به بیان خاطراتی از وی پرداخت و گفت: بزرگ‌ترین آرزوی فرزندم رسیدن
به مقام والای شهادت بود.

شهید پاسدار سعید مرادی در جنگ تحمیلی ۱۲روزه ، در منطقه آبیک قزوین به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

همچنین ببینید

تأکید سرپرست بانک سرمایه بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها برای تحقق اهداف طرح نفس تا پایان شهریور

در نشست بررسی روند اجرای طرح انگیزشی نفس، بر ضرورت بهره‌گیری همه همکاران از ظرفیت‌ها، ابزارهای موجود و فرصت باقی‌مانده تا پایان شهریورماه برای تحقق اهداف تعیین‌شده تأکید شد.