امروز شنبه، ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵
Breaking News

تاکید جدی وزارت آموزش و پرورش بر ماهیت خصوصی موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان

رئیس هیأت‌مدیره موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به اینکه وزارت آموزش و پرورش بر ماهیت خصوصی موسسه تاکید دارد، گفت: علاوه بر این موضوع نقش و جایگاه نمایندگان استانی در موسسه هم باید مورد توجه جدی باشد.

به گزارش فراسو، مسعود شکوهی در نشست برخط با نمایندگان استانی، با گرامیداشت هفته بزرگداشت مقام معلم و تأکید بر اهمیت جایگاه معلمان، بر لزوم حفظ و تقویت نقش نمایندگان استانی تأکید و اظهار کرد: وزیر آموزش و پرورش به عنوان رئیس هیأت‌امنای موسسه، بر نقش حیاتی و لزوم تلاش هدفمند نمایندگان استانی در ارتباط موثر با فرهنگیان توجه ویژه‌ای دارد.
وی با اشاره به تأکید وزارت آموزش و پرورش بر ماهیت خصوصی موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان افزود: یکی از موضوعات کلیدی که بر اساس برنامه هفتم توسعه باید تعیین تکلیف شود، ماهیت موسسه و اعلان آن توسط دولت است؛ چراکه پرداخت سهم دولت را منوط به مشخص شدن همین موضوع نموده اند. رئیس هیئت امنای موسسه نیز بارها به صراحت بر خصوصی بودن موسسه تأکید دارد.

رئیس هیأت‌مدیره موسسه بیان کرد: اجرای طرح ارزش مالکانه از اقدامات مهم پیش‌ِروست و موسسه با جدیت در مسیر تحقق آن گام برمی‌دارد، چرا که این طرح مطالبه به‌حق فرهنگیان محسوب می‌شود.
شکوهی همچنین از رایزنی برای صدور ابلاغ نمایندگان استانی به عنوان مشاوران اقتصادی و رفاهی مدیرکل آموزش و پرورش استان خبر داد و گفت: وزیر آموزش و پرورش نسبت به موضوع خدمات رفاهی و معیشتی نگاه جدی، عملگرایانه و حمایتی دارد.

پاسخگویی بی‌وقفه به فرهنگیان در طول جنگ رمضان
هادی زارع‌پور معاون امور اعضاء و استان‌های موسسه نیز ضمن تبریک هفته معلم به همه تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت گفت: در دوره جنگ رمضان، مدیران و کارکنان این معاونت در موسسه حضور فعال داشتند و پاسخگوی فرهنگیان عزیز بودند.
وی با زنده نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ رمضان به ویژه فرهنگیان شهید، گفت: ۵۸ نفر از فرهنگیان عضو موسسه به درجه رفیع شهادت نائل آمدند، ۴۲ نفر از این عزیزان مجروح شدند و ۳۵۲ نفر نیز جزو خسارت دیدگان مالی هستند.
زارع‌پور با تاکید بر اهمیت جایگاه نمایندگان استانی تصریح کرد: حضور نمایندگان استانی موسسه، یک ظرفیت تعاملاتی، ارتباطی و اطلاع‌رسانی مهم برای موسسه است تا بصورت شبکه‌ای و مویرگی ضمن شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی عملکرد موسسه، پاسخگوی فرهنگیان باشند.
معاون امور اعضا و نمایندگان استانی موسسه، همکاری بیمه معلم با نمایندگان استانی بسیار ضروری دانست و گفت: با توجه به اینکه بیمه معلم با ۲۵ استان قرارداد همکاری دارد، لازم است یکی از جلسات را به این موضوع و با حضور مدیران بیمه معلم اختصاص دهیم.
وی اظهار داشت: برنامه عملیاتی شبکه بحران این معاونت طراحی و اعلام، ریسک‌های این معاونت نیز احصاء و دستورالعمل تعامل نظام‌بند با مطالبه‌گران نیز در راستای شفاف‌سازی و پاسخگویی تهیه شده است.
فتاح سلیمی مدیر امور نمایندگان استانی موسسه نیز ضمن تشکر از تلاش نمایندگان در جنگ رمضان ابراز امیدواری کرد تا نمایندگان استانی طبق برنامه عملیاتی اعلامی و فعال‌سازی کارگروه‌های استانی با قوت و قدرت هر چه بیشتر کار را جلو ببرند.
در این نشست همچنین، تعدادی از نمایندگان استانی موسسه از جمله قادر صفرزاده نماینده موسسه در آذربایجان شرقی، جبار قبادبیگی نماینده موسسه در ایلام، نوروز ایزدپناه نماینده موسسه در چهارمحال و بختیاری و جواد نظریان نماینده موسسه در شهر تهران نیز موضوعاتی شامل جایگاه و اهمیت نمایندگان استانی، وضعیت سهم دولت، وضعیت ارزش مالکانه، ارائه تسهیلات رفاهی به فرهنگیان، ضرورت تعامل و پاسخگویی اثربخش رو در رو با فرهنگیان و ایجاد پل ارتباطی بین موسسه و فرهنگیان را مورد بحث و بررسی قرار دادند.