امروز چهارشنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

رئیس کل بیمه مرکزی: نهادهای قانونگذار به تقویت سرمایه اجتماعی بیمه کمک کنند

  رئیس کل بیمه مرکزی در نشست هم‌اندیشی مجمع نمایندگان  مجلس استان تهران تاکید کرد خوشبختانه صنعت بیمه در شرایط حاضر از سرمایه اجتماعی قابل توجهی در کشور بهره می‌برد و فضای اعتمادسازی بین بدنه جامعه و این صنعت، تقویت شده است.

به گزارش فراسو به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه مرکزی، موسی رضایی در این نشست با اعلام این مطلب افزود: نقش صنعت بیمه در مناسبات کلان اقتصادی به اندازه کافی تبیین نشده و باید برای بازیابی جایگاه آن بیش از پیش تلاش کنیم.

 رئیس کل بیمه مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت هم‌افزایی بیشتر مجلس و نهاد ناظر صنعت بیمه اشاره کرد و اظهار داشت: صنعت بیمه در شرایط حساس فعلی در خط مقدم خدمت‌رسانی به مردم ایستاده و انتظار می‌رود نمایندگان مجلس با درک عمیق‌ از ظرفیت‌های بیمه به تقویت این سرمایه اجتماعی کمک کنند.

وی با طرح مسأله افزایش مطالبات بیمه به دلیل نوسانات مالی از نمایندگان مجلس خواست تا از تحمیل عوارض جدید بر صنعت بیمه جلوگیری کنند.

گفتنی است نمایندگان مجلس نیز در این دیدار ضمن قدردانی از همراهی صنعت بیمه با مردم و حاکمیت به ویژه در جریان حوادث اخیر در خصوص موضوعاتی نظیر: ارتقای سطح کیفیت بیمه‌های دریایی، ساماندهی پلتفرم‌های بیمه‌ای، پرداخت سریع و کامل خسارات زیان‌دیدگان، رفع مشکل کم‌بیمگی، توسعه محصولات و خدمات بیمه‌ای، راهکارهای افزایش ضریب نفوذ بیمه و برطرف‌سازی خلأهای قانونی در مسیر رشد بیمه‌گری به طرح دیدگاه‌های خود پرداختند.

شایان ذکر است در آغاز این نشست گزارش تفصیلی از عملکرد صنعت بیمه در سال گذشته از سوی اعضای هیأت عامل بیمه مرکزی ارائه شد و نمایندگان خانه ملت نیز مواضع و پرسش‌های خود را در این خصوص مطرح کردند.