دوشنبه , شهریور ۲ ۱۴۰۵

معاون شرکت مخابرات ایران: خدمات دیجیتال پرکاربرد کشور از طریق اینترنت داخلی در دسترس کاربران است

معاون مشتریان خانگی شرکت مخابرات ایران گفت :خدمات دیجیتال پرکاربردی که کاربران برای انجام بسیاری از امور روزمره از آن استفاده می‌کنند، بر بستر اینترنت داخلی ارائه می‌شود و مشترکان اینترنت شرکت مخابرات ایران به طیف گسترده‌ای از این خدمات دسترسی دارند.

به گزارش فراسو به نقل از معاونت ارتباطات شرکت مخابرات ایران، مسعود احمدپور معاون مشتریان خانگی شرکت مخابرات ایران با اشاره به نقش اینترنت در زندگی روزمره مردم  اظهار کرد: در سال‌های اخیر بسیاری از خدمات مورد نیاز جامعه در بسترهای دیجیتال داخلی توسعه یافته و امروز بخش قابل توجهی از فعالیت‌های روزانه کاربران و مشتریان از طریق همین زیرساخت‌ها ارائه می‌شود.

وی افزود: استفاده از سامانه‌های آموزشی مدارس و دانشگاه‌ها و خدمات آموزش مجازی دانش‌آموزان و دانشجویان، بانکداری آنلاین، پرداخت قبوض، خرید اینترنتی، خدمات دولت الکترونیک و سوپراپلیکیشن‌های خدماتی کشور از جمله خدماتی است که بر بستر اینترنت داخلی ارائه می‌شود و کاربران می‌توانند از طریق اینترنت خانگی شرکت مخابرات ایران به این خدمات دسترسی داشته باشند.

معاون مشتریان خانگی شرکت مخابرات ایران با اشاره به اهمیت دسترسی پایدار به خدمات آموزشی گفت: با توجه به گسترش آموزش‌های آنلاین، امکان استفاده دانش‌آموزان و دانشجویان از سامانه‌های آموزشی و پلتفرم‌های مرتبط با آموزش مجازی از جمله نیازهای مهم خانواده‌ها محسوب می‌شود که این خدمات نیز از طریق زیرساخت اینترنت داخلی در دسترس کاربران قرار دارد.

احمدپور همچنین با اشاره به نقش ارتباطات دیجیتال در تعاملات روزمره مردم تصریح کرد: کاربران علاوه بر بهره‌مندی از خدمات مالی و آموزشی، از طریق پیام‌رسان‌ها و سکوهای ارتباطی داخلی می‌توانند ارتباطات روزمره خود را با خانواده، دوستان و همکاران برقرار، و امور ارتباطی خود را به‌صورت بر خط انجام دهند.

وی در ادامه به خدمات سرگرمی و محتوای دیجیتال نیز اشاره کرد و گفت: بخشی از نیازهای کاربران در حوزه سرگرمی و محتوای آنلاین نیز از طریق سرویس‌های ارزش افزوده شرکت مخابرات ایران تأمین می‌شود. به‌گونه‌ای که مشترکان اینترنت خانگی می‌توانند به برخی سکوهای  نمایش فیلم ،سریال و خدمات محتوایی از جمله فیلیمو، فیلم‌نت، هاشور، گپ فیلم، روبیکا، اسکار و لنزدسترسی داشته باشند و در قالب طرح‌های ارائه‌شده، بدون نیاز به خرید اشتراک جداگانه از این خدمات استفاده کنند.

همچنین ببینید

معاون وزیر ارتباطات در اردبیل تاکید کرد: ساماندهی نشانی‌ها، زیربنای توسعه خدمات هوشمند

مدیرعامل شرکت ملی پست ایران با تأکید بر ضرورت تکمیل و ساماندهی اطلاعات مکانی در استان اردبیل، استفاده هدفمند از ظرفیت طرح «جی‌نف» برای توسعه خدمات هوشمند و تسهیل خدمت‌رسانی به مردم را ضروری دانست و بر بهره‌گیری از مناسبت‌ها و ظرفیت‌های بومی استان برای توسعه بازار و جذب مشتریان جدید تأکید کرد.