امروز شنبه، ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵
Breaking News

بانک گردشگری امسال چند برابر سهمیه تکلیفی تسهیلات ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد

بانک گردشگری در سال جاری موفق به پرداخت بالغ بر ۱۹.۰۵۰ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به ارزش حدود ۳۰.۱۶۵ میلیارد ریال در حوزه‌های ازدواج و فرزندآوری شد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک گردشگری، وی افزود: «در این مدت، ۸.۹۱۰ فقره تسهیلات ازدواج به مبلغ ۲۳.۳۰۵ میلیارد ریال و ۱۰.۱۴۰ فقره تسهیلات فرزندآوری به ارزش ۶.۸۵۹ میلیارد ریال پرداخت شده است

مجیدی تاکید کرد، بانک گردشگری در بخش تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به حدود ۲۹۰ درصد سهمیه تعیین شده توسط بانک مرکزی عمل کرده و در حوزه فرزندآوری نیز موفق به پرداخت ۲۶۵ درصد از سهمیه خود شده است.

وی افزود: «این مسیر خدمت‌رسانی به هموطنان در سال ۱۴۰۵ نیز با قوت ادامه خواهد یافت.»این اقدام بانک گردشگری نشان‌دهنده اهتمام جدی در اجرای تکالیف بانک مرکزی و تقویت نقش بانک در حمایت از ازدواج و فرزندآوری است و پیامی ویژه برای جامعه به همراه دارد.