چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

پرداخت وام ازدواج بدون تغییر ادامه دارد

سخنگوی سازمان برنامه و بودجه گفت: پرداخت وام ازدواج در سال آینده نیز تداوم دارد و مبلغ آن تغییری نخواهد کرد.

به گزارش فراسو، مژگان خانلو سخنگوی بودجه ۱۴۰۵ درباره سرنوشت وام ازدواج در بودجه سال آینده اظهار کرد:وام ازدواج در قالب الزامات قانونی و مطابق قانون بودجه سال ۱۴۰۴ و اصلاحات مربوطه پیش‌بینی شده است. در کمیسیون تلفیق نیز مصوباتی در این زمینه وجود دارد که هم بار مالی آن دیده شده و هم سرانه پرداخت بانک‌ها مشابه سال ۱۴۰۴ تعیین شده است.

وی در مصاحبه با سیما درباره چالش‌های درج وام ازدواج در لایحه بودجه گفت: وام ازدواج به این دلیل در لایحه اولیه درج نشده بود که در قانون الزامات به‌طور مستقیم تکلیف جدیدی برای دولت در این بخش پیش‌بینی نشده بود و اساساً این موضوع در حیطه وظایف بانک مرکزی و هیئت عالی نظارت بانک مرکزی قرار دارد.

به گفته خانلو، درج آن در لایحه بودجه بیشتر از باب تأکید بر اجرای این موضوع است و نبود آن به معنای عدم قابلیت اجرا نیست.

همچنین ببینید

عبور ارزش بازار وبملت از ۴۸۸ همت در پایان شهریور ۱۴۰۵

ارزش بازار وبملت در پایان شهریورماه سال جاری به ۴،۸۸۴ هزار میلیارد ریال (بیش از ۴۸۸ همت) رسید که نشان از اعتماد سهامداران و تقویت جایگاه بزرگ ترین بانک بورسی کشور است.