چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

وزیر اقتصاد ابلاغ کرد: عرضه بخشی از سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در قالب معاملات بلوک در بورس تهران

وزیر امو اقتصادی و دارایی در بخشنامه ای اعلام کرد: سازمان خصوصی سازی نسبت به عرضه ۱/۲۲ درصد از سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در قالب معاملات بلوک در بورس تهران و به قیمت تابلوی بورس در زمان معامله مطابق ضوابط دستور العمل اجرایی نحوه انجام معاملات بلوک در بورس اوراق بهادار تهران اقدام کند.

به گزارش فراسو، سید علی مدنی زاده در بخش‌نامه‌ای به وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت دادگستری، اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ایران، اتاق تعاون ایران مجلس شورای اسلامی، سازمان برنامه و بودجه و شورای رقابت بخشنامه موضوع اصلاح بند ۷ مصوبات جلسه ۴۴۴ هیات واگذاری در تاریخ ۱۰ آذر ۱۴۰۴ را ابلاغ کرد.

در این بخش‌نامه آمده است به منظور تسریع در انجام عملیات فروش سهام متعلق به دولت در شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس» و نیز فروش به صورت نقدی متن زیر جایگزین تصمیم بند (۷) مصوبه ۱۰آذر ۱۴۰۴ شد.

بر اساس این بخشنامه مقرر شد سازمان خصوصی‌سازی نسبت به عرضه ۱/۲۲ درصد از سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در قالب معاملات بلوک و به قیمت تابلوی بورس در زمان معامله مطابق ضوابط دستور العمل اجرایی نحوه انجام معاملات بلوک در بورس اوراق بهادار تهران اقدام کند.

برای مشاهده متن کامل بخشنامه موضوع اصلاح بند ۷ مصوبات جلسه ۴۴۴ هیات واگذاری کلیک کنید.

همچنین ببینید

رکورد فروش محصول در هلدینگ خلیج‌فارس شکست/ ۲ جنگ تحمیلی هم مانع افزایش تولید نشد+ ویدئو

در شرایطی که سال گذشته کشور درگیر دو جنگ تحمیلی بود و صنعت پتروشیمی از این جنگ آسیب دید، بر اساس صورت مالی منتشر شده «فارس» در کدال، گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس توانست برای اولین‌بار میزان فروش محصول خود را به رقم بی‌سابقه ۹۳۱ هزار و ۴۶۳ میلیارد تومان برساند.