دوشنبه , شهریور ۲ ۱۴۰۵
آخرین خبرها

برای چهارمین سال متوالی؛ بانک توسعه تعاون گواهینامه ISO10002 و ISO10004 گرفت

بانک توسعه تعاون برای چهارمین سال پیاپی موفق به دریافت تأییدیه رعایت الزامات استانداردهای بین‌المللی ISO10002:2018 (سیستم مدیریت رسیدگی به شکایات) و ISO10004:2018 (سیستم مدیریت سنجش رضایت مشتری) از سوی شرکت «آرین توف پاسارگاد»، نماینده رسمی شرکت MTIC Intercert Group آلمان شد.

به گزارش فراسو، این ممیزی در ادارات کل سازمان و بهبود روش‌ها، بازرسی و رسیدگی به شکایات، امور مشتریان و توسعه بازار و همچنین ۱۴ شعبه استان تهران انجام شد. سه ممیز شرکت یادشده، با بررسی فعالیت‌ها، مصاحبه با کارکنان، مشاهده شواهد عینی و دریافت بازخورد مشتریان در شعب، انطباق فرآیندهای اجرایی بانک را با الزامات استاندارد تأیید کردند.

در این ممیزی هیچگونه عدم انطباق برای بانک توسعه تعاون شناسایی نشد و موضوعاتی چون «استفاده از توان داخلی و عدم بهره‌مندی از مشاور»، «الکترونیکی‌کردن فرآیند سنجش رضایت مشتریان» و «درج نتایج رضایت‌سنجی و شکایات در کارنامه عملکرد استان‌ها» به عنوان نقاط قوت بانک برشمرده شد.

بانک توسعه تعاون اجرای استاندارد ISO9001 ( سیستم مدیریت کیفیت) را از سال ۱۳۹۳ و استاندارد ISO27001 (سیستم مدیریت امنیت اطلاعات) را از سال ۱۳۹۴ آغاز کرده و گواهینامه‌های مربوطه را در سال‌های بعد دریافت نموده است. این بانک در سال‌های اخیر با اجرای آخرین نسخه‌های این استانداردها، گواهینامه‌های آنها را نیز تمدید کرده است.

همچنین ببینید

تأکید سرپرست بانک سرمایه بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها برای تحقق اهداف طرح نفس تا پایان شهریور

در نشست بررسی روند اجرای طرح انگیزشی نفس، بر ضرورت بهره‌گیری همه همکاران از ظرفیت‌ها، ابزارهای موجود و فرصت باقی‌مانده تا پایان شهریورماه برای تحقق اهداف تعیین‌شده تأکید شد.