شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

اجرای موفق عملیات Arc Test واحد LF مجتمع فولاد میانه با بهره‌گیری از سامانه بومی TDRH

همزمان با فرارسیدن گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی، عملیات Arc Test واحد LF پروژه فولادسازی میانه با موفقیت انجام شد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، این عملیات به‌عنوان یکی از مراحل کلیدی در مسیر تکمیل و راه‌اندازی پروژه فولادسازی میانه ، با دستیابی به شرایط پایدار در فرایند قوس الکتریکی این مجتمع فولادسازی به ثبت رسید.

اجرای بسته عملیاتیArc Testمذکور با استفاده از سامانه تنظیم و کنترل الکترود مبتنی بر نرم‌افزار TDRH انجام شده است. این سامانه در پاسخ به محدودیت‌های ناشی از تحریم و با اتکا به توان داخلی بومی‌سازی شده است.

دستیابی به این هدف در فرایند اجرا و بهره برداری فولاد میانه، نقش مؤثری در کنترل دقیق پارامترهای الکتریکی، پایداری قوس و ایمنی فرآیند در واحد LF ایفا می‌کند.

همچنین ببینید

تاکید رئیس ایدرو بر ضرورت تحول در نظام اسقاط برای مدیریت ناترازی انرژی

معاون وزیر صمت و رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، مراکز اسقاط را کانون تلاقی اقتصاد صنعت، انرژی و سلامت توصیف و بر ضرورت ارتقای استانداردهای این مراکز در راستای سیاست‌های اقتصاد چرخشی تأکید کرد.