دوشنبه , شهریور ۲ ۱۴۰۵

چگونگی فعالیت بانک‌های خصوصی در روز دهم دی ماه

حسب تصمیم استانداری تهران به علت تداوم برودت هوا کلیه واحدهای صف و ستاد بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی روز چهارشنبه دهم دی ماه در استان تهران با استفاده از شعب کشیک فعالیت خواهند کرد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی کانون بانک‌های خصوصی، بر این اساس فعالیت شعب کشیک بین ساعات ۸ صبح الی ۱۲ ظهر و فعالیت سایر شعب بانک‌ها در استان‌های مختلف کشور با هماهنگی مقامات استانی خواهد بود.

مدیران عامل بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی می‌بایست واحدهای پشتیبانی ستادی را به منظور برطرف کردن نیاز واحدهای صف و ستاد تهران و شهرستان‌ها با حداقل ممکن از نیروهای ستادی استفاده کنند.

بدیهی است مشتریان محترم می‌توانند به منظور آگاهی از نام و نشانی شعب کشیک از سایت هر یک از بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی استفاده فرمایند.

همچنین مشتریان محترم می‌توانند در تمامی ساعات شبانه روز از طریق سامانه‌های الکترونیکی امور بانکی خود را به انجام رسانند.

همچنین ببینید

بازدید سرپرست سازمان تأمین اجتماعی از درمانگاه ۲۲ بهمن تهران به مناسبت روز پزشک

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی به مناسبت گرامیداشت روز پزشک، ضمن بازدید از درمانگاه 22 بهمن تأمین اجتماعی تهران، با حضور در بخش‌های مختلف این مرکز درمانی از زحمات و تلاش‌های کادر درمان شاغل در این درمانگاه تقدیر به عمل آورد.