در لایحه بودجه ۱۴۰۵، بند جدیدی با عنوان “پرداخت بابت تعهدات و بازخرید گواهی صرفه جویی انرژی توسط سازمان بهینه سازی از زمان تشکیل به ذینفع نهایی” گنجانده شده است تا موضوع بهینه سازی مصرف انرژی با رویکرد جدید دنبال شود.
به گزارش فراسو، طی بودجه سنوات پیش همواره یک درصد از سهم منافع حاصل از فروش و صادرات نفت، گاز و میعانات نفتی به حوزه صرفه جویی انرژی با محوریت شرکت بهینه سازی و مصرف سوخت اختصاص می یافت که با تشکیل سازمان بهینه سازی در سطح معاونت ریاست جمهوری، امسال این سازمان این سهم یک درصدی را از آن خود می کند و مدیریت و مسئولیت آن را بر عهده دارد.
در لایحه بودجه تقدیمی دولت به مجلس شورای اسلامی هزینه دولت از محل «پرداخت بابت تعهدات و بازخرید گواهی صرفه جویی انرژی توسط سازمان بهینه سازی از زمان تشکیل به ذینفع نهایی» به میزان هفت میلیارد و ۲۳۳ میلیون ریال(ریال جدید) در نظر گرفته شده است.
اعتبارات این ردیف از محل سهم یک درصد از کل منابع حاصل از نفت خام، میعانات گازی و خالص صادرات گاز طبیعی تامین می شود.
طبق لایحه بودجه ۱۴۰۵ و در صورت تصویب نهایی آن در مجلس، سهم سه درصد نفت شامل یک درصد نفت مناطق نفت خیز و ۲ درصد سهم مناطق محروم، در مجموع ۲۱ میلیارد و ۱۷۰ میلیون و ۲۰۰ ریال(ریال جدید) خواهد بود که از این میزان یک سوم معادل هفت میلیارد و ۲۳۳ میلیون ریال بابت تعهدات و بازخرید گواهی صرفه جویی انرژی توسط سازمان بهینه سازی در نظر گرفته شده است.
فراسو خبر پایگاه خبری تحلیلی فراسو خبر