چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

با معامله ۶۸۱ کیلوگرم در بازار آتی؛ نگین بورس بازهم درخشید

گزارش هفتگی معاملات زعفران نشان می‌دهد که در هفته منتهی به ۱۲ دی ماه ۶۸۱ کیلوگرم زعفران نگین به ارزش ۱۸۲میلیارد تومان در بازار آتی بورس کالا داد و ستد شد.

به گزارش فراسو، آمار معاملات زعفران در هفته گذشته نشان‌ می‌دهد که در بازار آتی زعفران ۶ هزار و ۸۰۸ قرارداد به ارزش ۱۸۲.۸ میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت.

همچنین در هفته گذشته ۲ میلیون و ۸۳۲ هزار و ۷۰۶ گواهی سپرده زعفران به ارزش ۵۷۹ میلیارد تومان دادوستد شد.

علاوه بر این، حجم معاملات صندوق های مبتنی بر زعفران نیز به ۲۸۱ میلیون و ۹۵۴ هزار و ۲۸۲ واحد به ارزش یک هزار و ۴۶۵ میلیارد تومان رسید./کالاخبر

همچنین ببینید

فراخوان دریافت مقالات همایش سالانه بازار سرمایه/ مهلت ارسال مقالات تا ۱۵ آبان

مسئول دبیرخانه همایش سالانه بازار سرمایه با اعلام آغاز به‌کار همایش سالانه بازار سرمایه در آذر ۱۴۰۵، گفت: پژوهش‌گران و خبرگان صنعت می‌توانند مقالات علمی خود را تا ۱۵ آبان به دبیرخانه همایش و از طریق سایت رسمی به نشانی cmiconf.ir ارسال کنند.