شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

استقبال بیش از یک و نیم‌میلیون نفری از عرضه اولیه سهام اروند

سهام پتروشیمی اروند در حالی امروز برای اولین‌بار به بازار سرمایه عرضه شد که یک میلیون و ۵۳۴ هزار و ۷۷۹ کد معاملاتی از عرضه اولیه جذاب استقبال کردند.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، درحالی‌که ۶۰۰ میلیون سهم معادل ۵ درصد از سهام شرکت به روش ثبت سفارش در بورس تهران عرضه شد و حداکثر سهمیه هر کد معاملاتی دو هزار سهم تعیین شده بود، به دلیل استقبال قابل‌توجه به هر کد معاملاتی ۴۵۵ سهم به ارزش یک میلیون و ۷۰۶ هزار تومان رسید.

گفتنی است، نماد اروند امروز به‌عنوان ششصد و بیست و هفتمین شرکت پذیرفته‌شده در بورس تهران رسماً به جمع شرکت‌های بورسی کشور پیوست.

همچنین ببینید

معاون وزیر صمت: شتاب‌بخشی به پروژه‌های توسعه‌ای شرکت ملی مس، سیاست ایمیدرو است

معاون وزیر صمت با تأکید بر توسعه اکتشافات و افزایش ارزش افزوده در صنعت مس، هدف‌گذاری تولید ۷۰۰هزار تن کاتد تا پایان برنامه هفتم توسعه را از اولویت‌های این صنعت عنوان کرد.