سه شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵

بهره برداری از 60 درصد واحدهای نهضت ملی استان کهگیلویه و بویراحمد

مدیر شعب بانک مسکن استان کهگیلویه و بویراحمد در جریان بازدید از پروژه‌های نهضت ملی دوگنبدان گفت: اولویت اصلی بانک در سال جاری، تکمیل و تحویل واحدهای نهضت ملی به متقاضیان است که تاکنون حدود ۶۰ درصد واحدهای نهضت ملی منعقد شده در استان به بهره‌برداری رسیده و به متقاضیان تحویل داده شده است.

به گزارش فراسو به نقل از هیبنا، محمد اکبری مدیر شعب بانک مسکن استان کهگیلویه و بویر احمد، طی بازدید از پروژه‌های نهضت ملی دوگنبدان گفت: در این استان تعداد 5240 واحد در قالب 2181 پروژه نهضت ملی به مبلغ 22 هزار و 885 میلیارد ریال انعقاد قرارداد شده است.

وی در مورد سهم‌الشرکه پرداختی به این طرح ملی بیان کرد: از ابتدای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان آبان ماه سال جاری، مبلغ 17 هزار و 505 میلیارد ریال سهم‌الشرکه به حساب سازندگان واریز شده است.

مدیر شعب بانک مسکن استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص آمار واحدهای فروش اقساطی شده اظهار داشت: تا تاریخ ذکر شده تعداد 2823 واحد تعیین تکلیف شده و آماده تحویل به متقاضیان است.

اکبری در جریان بازدید از پروژه 132 واحدی بنیاد مسکن دوگنبدان اظهار داشت: این پروژه در حال حاضر بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که در صورت تسریع در پروژه و رسیدن به پیشرفت فیزیکی 75 درصد، امکان واریز متمم به آن فراهم می‌شود.

مدیر شعب استان در بازدید از پروژه خامی دوگنبدان عنوان کرد: در این پروژه تعداد 490 واحد توسط اشخاص حقیقی و حقوقی در حال ساخت است که پروژه 80 واحدی عمران ایمن آسمان و پروژه 60 واحدی عمران شهر بویراحمد دارای پیشرفت فیزیکی 70 درصدی هستند و با رسیدن به پیشرفت فیزیکی 75 درصد، به زودی متمم دریافت خواهند کرد.

وی در پایان با ابراز امیدواری از تکمیل و تحویل این واحدها تا پایان سال جاری، خاطرنشان کرد: با تحویل واحدها به متقاضیان، زمینه شروع پروژه‌های جدید و خدمت‌رسانی هر چه بیشتر به هموطنان فراهم شود.

همچنین ببینید

طرح «فرازش» بانک رفاه کارگران آغاز شد؛ پاداش نقدی برای مشتریان سامانه “فرارفاه”

بانک رفاه کارگران در راستای توسعه بانکداری دیجیتال و ارتقای تجربه مشتریان، طرح امتیازدهی «فرازش» را با هدف تخصیص امتیاز به فعالیت‌های مشتریان در سامانه "فرارفاه" این بانک و بهره‌مندی آنان از پاداش نقدی راه‌اندازی کرد.