شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

اهدای ۲ لوح تقدیر به ایمیدرو بابت فعالیت‌های پژوهشی

 ایمیدرو از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بابت فعالیت‌های پژوهشی، ۲ لوح تقدیر دریافت کرد.

به گزارش فراسو، ایمیدرو در پنجاه ‌و یکمین نشست مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور، موفق به دریافت ۲ لوح تقدیر شد.

در این مراسم، از ایمیدرو به عنوان «همکار پژوهشی» و نیز «کارفرمای طرح صنعتی برگزیده سال ۱۴۰۴ با عنوان بررسی مشخصات، عارضه‌یابی و میزان دسترسی به ناوگان حمل و نقل و استخراج معادن تحت نظارت ایمیدرو و ارائه مدلی پایدار در جهت رفع مشکلات و چالش‌های پیش رو» در هفته پژوهش و فناوری ۱۴۰۴ تجلیل شد.

فرهاد فرشاد، سرپرست مدیریت توسعه فناوری و بومی‌سازی ایمیدرو به نمایندگی از محمدمسعود سمیعی نژاد، رئیس هیات عامل ایمیدرو، لوح‌های تقدیر یادشده را دریافت کرد.

این مراسم در سالن خلیج‌فارس نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد.

همچنین ببینید

معاون وزیر صمت: شتاب‌بخشی به پروژه‌های توسعه‌ای شرکت ملی مس، سیاست ایمیدرو است

معاون وزیر صمت با تأکید بر توسعه اکتشافات و افزایش ارزش افزوده در صنعت مس، هدف‌گذاری تولید ۷۰۰هزار تن کاتد تا پایان برنامه هفتم توسعه را از اولویت‌های این صنعت عنوان کرد.