چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

افتخار آفرینی کارکنان بیمه سینا در همایش بیمه و توسعه

تعدادی از کارکنان بیمه سینا در همایش بیمه و توسعه همزمان با گرامیداشت روز بیمه با ارائه مقاله علمی و ایده نو مورد تقدیر قرار گرفتند.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بیمه سینا، در جریان برگزاری همایش بیمه و توسعه همزمان با گرامیداشت روز بیمه، مقاله علمی «ارزیابی و پایش سلامت پرتفوی برای سودآوری پایدار شرکت‌های بیمه» توسط آقایان سید محمد جعفر علائی، سعید بایقره و خانم مهتاب احقاقی از همکاران معاونت برنامه‌ریزی و توسعه کسب و کار بیمه سینا به عنوان یکی از مقالات برگزیده، انتخاب و در لیست مقالات پوستری همایش امسال قرار گرفت.

همچنین، ایده علمی خانم مریم سادات شمسا همکار واحد فناوری اطلاعات بیمه سینا با موضوع بیمه‌نامه برای وسایل نقلیه برقی و ایستگاه‌های شارژ به عنوان یکی از ۵ ایده برتر صنعت بیمه توسط رییس کل بیمه مرکزی مورد تقدیر قرار گرفت.

گفتنی است سی و دومین همایش ملی و سیزدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه صبح امروز با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر امور اقتصادی و دارایی، رییس کل بیمه مرکزی و جمعی از مدیران ارشد صنعت بیمه در مرکز همایشهای برج میلاد تهران برگزار شد.

همچنین ببینید

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: بودجه‌ریزی شرکت‌های تابعه باید به ابزار اصلاح حکمرانی و صیانت از دارایی بازنشستگان تبدیل شود

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با تأکید بر ضرورت واقع‌بینانه‌کردن فرایند بودجه‌ریزی، یکپارچه‌سازی مفروضات اقتصادی و تقویت شفافیت اطلاعات گفت: چارچوب بودجه ۱۴۰۶ باید فراتر از محاسبه منابع و مصارف، به ابزاری برای اصلاح سیاست‌گذاری، مدیریت ریسک، ارزیابی عملکرد شرکت‌ها و پاسخگویی مدیران تبدیل شود .