چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا ۱۴همت شد

روز گذشته در بازار مشتقه و مالی بورس کالای ایران یک میلیارد و ۷۷۵ میلیون قرارداد به ارزش ۱۳ هزار و ۹۶۷ میلیارد تومان منعقد شد.

به گزارش فراسو، در دادوستدهای روز ۱۷ آذرماه بازار گواهی سپرده کالایی، ۵۴۱ هزار و ۲۳۲ گواهی شمش طلا به ارزش ۹۰۹ میلیارد تومان، ۴۲۹ هزار و ۴۹۷ گواهی شمش نقره به ارزش ۱۱۲ میلیارد تومان، ۳ هزار و ۴۲۲ گواهی سکه به ارزش ۹۳ میلیارد تومان و ۳۷۹ هزار گواهی زعفران به ارزش ۶۵ میلیارد تومان فروخته شد.

معامله حدود ۱.۸ میلیارد واحد صندوق کالایی

همچنین در معاملات روز گذشته بازار مشتقه و مالی، یک میلیارد و ۷۷۰ میلیون و ۸۶۱ هزار و ۲۰۹ واحد صندوق کالایی به ارزش ۱۲ هزار و ۲۹۷ میلیارد تومان دست به دست شد.

بیش از ۳۱ هزار قرارداد آتی منعقد شد

همچنین در دادوستدهای روز گذشته بازار قراردادهای آتی ۳۱ هزار و ۱۸۶ قرارداد آتی کالایی به ارزش ۲۵۵ میلیارد تومان منعقد شد.

دادوستد ۲.۷ میلیون قرارداد اختیار معامله

روز گذشته همچنین ۲ میلیون و ۷۳۵ هزار و ۶۳۱ قرارداد اختیار معامله کالایی به ارزش ۲۳۶ میلیارد تومان منعقد شد./کالاخبر

همچنین ببینید

هوش مصنوعی چگونه بازارهای مالی را دگرگون می‌کند؟

عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران با تاکید بر این‌که «آینده زیست‌بوم مالی در عصر هوش مصنوعی، آینده‌ای متفاوت از امروز خواهد بود»، گفت: «نهادهای مالی و نهاد ناظر نمی‌توانند با قواعد و ابزارهای گذشته با فناوری‌های جدید مواجه شوند.