چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

آمادگی بانک تجارت برای حمایت از فعالان اقتصادی خوزستان در قالب ابزارهای تعهدی و مالی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با دکتر موالی زاده استاندار خوزستان از آمادگی این بانک در ارائه خدمات نوین بانکی و تأمین مالی از طریق ابزارهای تعهدی و مالی برای فعالان اقتصادی منطقه خبرداد.

به گزارش فراسو به نقل از مدیریت امور روابط‌عمومی بانک تجارت، دکتر هادی اخلاقی فیض آثار در این دیدار با اشاره به رویکرد بانک تجارت در حمایت از فعالیت‌های مولد در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی، فولادی و صنایع وابسته و گردشگری و بوم گردی گفت: بانک تجارت از آمادگی لازم برای تأمین مالی و ارائه خدمات نوین بانکی به فعالان اقتصادی منطقه در قالب ابزارهای تعهدی و مالی با بهره‌گیری از دانش روز و امکانات مدرن برای تمام فعالان برخوردار است.

مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان خوزستان در حوزه‌های نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد و کشاورزی افزود: بانک تجارت حمایت از صنایع خرد و کلان استان خوزستان را همواره سرلوحه برنامه‌های خود قرار داده و در تلاش هستیم همانند گذشته، با برنامه‌ریزی هدفمند و تسهیل در ارائه خدمات مطلوب، از پروژه‌های مولد و اشتغال‌زای استان حمایت مؤثر به‌عمل آید.

دکتر سید محمدرضا موالی زاده استاندار خوزستان نیز در این دیدار با تقدیر از اقدامات بانک تجارت در حمایت از بخش تولید، تسهیلات تکلیفی و اشتغال استان خوزستان، گفت: بانک تجارت به سبب ارائه خدمات متنوع بانکی و حمایت از صنعت این استان از بانک‌های خوشنام به‌شمار می‌رود و امیدواریم با افزایش حدود اختیارات استان به‌عنوان بانک عامل حوزه انرژی، حمایت‌های لازم برای راه‌اندازی پروژه‌های جدید از جمله بازارچه جدید مرزی افزایش یابد.

در این دیدار دو طرف ضمن بررسی وضعیت اقتصادی استان، بر تقویت همکاری‌های مشترک در حوزه‌های سرمایه‌گذاری، حمایت از واحدهای تولیدی و توسعه طرح‌های زیرساختی و استمرار نشست‌های مشترک برای بررسی پروژه‌های اقتصادی تأکید کردند.

همچنین ببینید

بیمه صیادان و مادران روستایی در اولویت توسعه پوشش بیمه‌ای سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان در دیدار با مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صندوق، ضمن تقدیر از عملکرد صندوق در دولت وفاق ملی در حوزه گسترش خدمات بیمه‌ای و مدیریت دارایی‌ها، بر ضرورت توسعه پوشش بیمه اجتماعی در استان، تسریع در پوشش بیمه ای صیادان و اجرای مؤثر طرح بیمه مادران غیرشاغل دارای سه فرزند و بیشتر در مناطق روستایی و عشایری تأکید کرد.