شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

پرداخت وام ضروری50 میلیون تومانی برای ۳۰ هزار بازنشسته کشوری

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت وام ضروری به ۳۰ هزار نفر از بازنشستگان کشوری خبر داد و گفت: این تسهیلات با هدف کمک به معیشت بازنشستگان و در قالب تفاهم‌نامه همکاری با بانک صادرات ایران پرداخت شده است.
به گزارش فراسو به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل صندوق بازنشستگی کشوری، دکتر علاءالدین ازوجی با اعلام این خبر اظهار داشت: در اجرای سیاست‌های حمایتی و رفاهی صندوق، وام ضروری بازنشستگان کشوری در مرحله جدید به ۳۰ هزار نفر از مشمولان پرداخت شده است.
وی افزود: این تسهیلات در چارچوب تفاهم‌نامه همکاری میان صندوق بازنشستگی کشوری و بانک عامل و با هدف کاهش فشارهای معیشتی بر بازنشستگان و کمک به تأمین نیازهای ضروری آنان اختصاص یافته است.
ازوجی همچنین از تداوم اجرای طرح‌های حمایتی و برنامه‌ریزی برای افزایش دامنه شمول این تسهیلات در ماه‌های آینده خبر داد و گفت: صندوق بازنشستگی کشوری در تعامل با بانک عامل، در تلاش است تا تسهیلات متنوع‌تری را برای بازنشستگان و وظیفه‌بگیران فراهم کند.

همچنین ببینید

معاون وزیر کار: کارفرمایان سلامت‌محور و فعال در جنگ رمضان تقدیر می شوند

معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت کار در همایش تخصصی پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر ویژه جامعه کار و تولید  در کارخانه لاستیک بارز کرمان با تاکید بر اینکه پیشگیری از اعتیاد در جامعه کار و تولید، نیازمند اتخاذ رویکرد ائتلافی و حمایت از ورزش کارگری است از تقدیر کارفرمایان سلامت‌محور و فعال در جنگ رمضان خبر داد.