دوشنبه , شهریور ۲ ۱۴۰۵
آخرین خبرها

وزیر صمت عنوان کرد: تولید خودرو‌های ویژه معلولان در داخل کشور

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: خودرو‌های ویژه معلولان در داخل کشور و بر اساس نیاز و سفارش سازمان‌های مرتبط تولید می‌شود.

به گزارش فراسو؛ سید محمد اتابک عصر امروز در حاشیه جشنواره «همام» در جمع خبرنگاران، گفت: تولید خودرو‌های ویژه معلولان به‌صورت محدود انجام می‌شود و ظرفیت داخلی پاسخ‌گوی نیاز جامعه معلولان است.
وی در بازدید از نمایشگاه آثار هنری معلولان، این آثار را جلوه‌ای از اراده و توان انسان در عبور از محدودیت‌ها دانست و افزود: وزارت صمت از این تلاش فرهنگی حمایت می‌کند.
اتابک همچنین پیوند اراده و هنر انسانی با صنعت را عاملی برای خلق ارزش‌افزوده، تحرک نسل جوان و گسترش فرهنگ کار در مسیر توسعه و پیشرفت کشور عنوان کرد.

همچنین ببینید

رئیس فراکسیون کارگری مجلس: سایپا برای تولید خودروهای کم‌مصرف برنامه‌های جامعی دارد

رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی بر ضرورت توسعه فناوری و تولید خودروهای کم‌مصرف در کشور تأکید کرد و اظهارداشت: سایپا برای تولید خودروهای کم‌مصرف برنامه‌های جامعی دارد.