جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

وکالتی کردن حساب‌های بانک پاسارگاد برای ثبت نام درمرحله جدید عرضه خودروهای وارداتی

امکان وکالتی کردن حساب‌های «بانک پاسارگاد» به‌صورت غیرحضوری، برای ثبت نام در «مرحله جدید طرح عرضه خودروهای وارداتی از طریق سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی» فراهم شد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک پاسارگاد، مشتریان محترم این بانک می‌توانند از روز یکشنبه مورخ 1404/07/27 تا روز چهارشنبه مورخ 1404/07/30 با مراجعه به آدرس vbank.bpi.ir، حساب‌های خود را به‌صورت غیرحضوری، وکالتی نمایند.
حسب اعلام «وزارت صنعت، معدن و تجارت»، مبلغ لازم برای شرکت در این مرحله، پنج میلیارد ریال (500 میلیون تومان) است. بر این اساس، مشتریان گرامی می‌توانند یکی از حساب‌های انفرادی یا مشترک دارای حق برداشت به تنهایی خود از جمله «حساب دیجیتال» با موجودی مساوی یا بیش‌تر از مبلغ یادشده را وکالتی نمایند.
متقاضیان محترم باید پس از تأمین وجه و وکالتی نمودن حساب خود، به منظور ثبت نام محصولات ارائه شده، به تارنمای salecars.ir، مراجعه کنند و مطابق با شرایط عمومی مندرج در سامانه یادشده، ثبت نام اولیه را انجام دهند.
 

همچنین ببینید

چک الکترونیکی؛ از کاهش ریسک‌های فیزیکی تا شکل‌گیری داده‌های اعتباری

معاون فناوری اطلاعات مؤسسه ملل می‌گوید: دیجیتالی شدن چک فقط به معنای حذف کاغذ نیست؛ این تحول ضمن کاهش ریسک‌های فیزیکی، نیازمند تقویت امنیت، تاب‌آوری و تداوم خدمت در زیرساخت‌های بانکی است.»