دوشنبه , شهریور ۲ ۱۴۰۵
آخرین خبرها

انتصاب مدیر شرایط اضطراری پتروشیمی های منطقه پارس

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حکمی پیمان اصفهانی را به عنوان مدیر جدید شرایط اضطراری / بحران پتروشیمی های منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس منصوب کرد.

به گزارش فراسو به نقل از نیپنا، حسن عباس زاده معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حکمی پیمان اصفهانی مدیرعامل شرکت دماوند انرژی عسلویه را به عنوان مدیر جدید شرایط اضطراری/ بحران پتروشیمی های منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس را منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است: انتظار می رود با بهره گیری و هدایت منابع، امکانات منطقه و برقراری تعاملات سازنده با شرکت های پتروشیمی و سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس استقرار و اجرای یکپارچه سیستم مدیریت شرایط اضطراری در آن منطقه صورت پذیرد، بدیهی است تمامی شرکت های پتروشیمی منطقه مکلفند در پیشبرد اهداف و سیاست های کلان صنعت پتروشیمی همکاری های لازم را در این زمینه به عمل آورند.

همچنین ببینید

فجر انرژی در مسیر بازگشت کامل به مدار؛ دومین قرارداد بازسازی نیروگاه‌ها به امضا رسید

شرکت فجر انرژی خلیج فارس با امضای دومین توافقنامه برای بازسازی و نوسازی نیروگاه‌های آسیب‌دیده، این‌بار با شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی، وارد مرحله اجرایی احیای نیروگاه «فجر ۱» شد.