سه شنبه , شهریور ۳ ۱۴۰۵
آخرین خبرها

امضای 2 تفاهم نامه همکاری برای توسعه زیست بوم نوآوری و کارآفرینی بخش معدن

ایمینو، دو تفاهم نامه همکاری با بخش خصوصی برای توسعه زیست بوم نوآوری و کارآفرینی بخش معدن و صنایع معدنی در رویداد دایان 16 با حضور امید امامی، معاون معادن و صنایع معدنی ایمیدرو امضا کرد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، مجید وفایی فرد، مجری طرح ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) با مهدیار آقا نصیر، مدیرعامل شرکت کسب و کارهای نوپای حرکت اول، تفاهم نامه همکاری امضا کرد.
هدف از اجرای این تفاهم نامه، همکاری در زمینه های مدیریتی، عملیاتی و فعالیت های نوآورانه و فناورانه، همکاری در راستای توسعه دانش فنی، شناسایی و دریافت نیازهای فناورانه با درنظر گرفتن همه امکانات دو طرف اعم از فناوری موجود، منابع مالی، داده ها، اطلاعات، نیروی انسانی و شبکه های کاری و تخصصی با هدف رشد و توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری به ویژه در حوزه صنعت نسل 4 و تحول دیجیتال در بخش معدن و صنایع معدنی و نیز کمک به توسعه این بخش است.

همچنین وفایی فرد، مجری طرح ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی با محمدرضا معبودیان اصفهانی، مدیرعامل صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر هومَص (Hoomas) تفاهم نامه امضا کرد.
هدف از اجرای این تفاهم نامه، سرمایه گذاری در شرکت ها و استارتاپ های هوش مصنوعی معدنی و صنایع معدنی، انتقال دانش هوشمندسازی و به کارگیری هوش مصنوعی در طرح های صنعتی و معدنی، تشکیل شبکه نخبگانی، شناسایی و دریافت نیازهای فناورانه با در نظر گرفتن امکانات دو طرف اعم از فناوری موجود، منابع مالی، داده ها، اطلاعات، نیروی انسانی و شبکه های کاری و تخصصی با هدف رشد و توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی و نیز کمک به توسعه معادن است.

همچنین ببینید

آگهی لغو مجمع عادی صنایع پتروشیمی خلیج فارس در روز چهارشنبه ۲۵ شهریور

هیأت مدیره شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (سهامی عام) با انتشار آگهی خطاب به سهامداران از لغو مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت در روز چهارشنبه  25 شهریور ماه جاری و برگزاری آن در روز شنبه 14 شهریورماه خبر داد.