جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

حریق واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان در کنترل است

واحد ۷۰ شرکت پالایش نفت آبادان دقایقی پیش دچار حریق شده است که این واحد هم‌اکنون تحت کنترل بوده و نیروهای آتش‌نشانی و عملیاتی در حال خاموشی شعله‌ها هستند.

به گزارش فراسو ، روابط عمومی شرکت پالایش نفت آبادان با اعلام این خبر، افزود: نیروهای عملیاتی، آتش نشانی و امدادی در نخستین دقایق به محل حادثه اعزام و عملیات مهار شعله ها را در دست گرفتند.

در این اطلاعیه آمده است: حریق هم‌اکنون تحت کنترل است و تولید در پالایشگاه جریان دارد و وقفه‌ای بوجود نیامده است.

روابط عمومی شرکت پالایش نفت آبادان  تاکید کردخبرهای تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

همچنین ببینید

تجلیل فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان از مدیران و کارکنان فجر انرژی

سردار حسن شاهوارپور، فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان با حضور در شرکت فجر‌انرژی خلیج فارس از بخش‌های مختلف شرکت و پروژه‌های بازسازی واحدهای آسیب‌دیده بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت اقدامات انجام‌شده برای بازگشت و نوسازی ظرفیت‌های تولید قرار گرفت.