دوشنبه , شهریور ۲ ۱۴۰۵

فرشید فرخ نژاد: بانک ملت بیش از پیش در کنار مردم خواهد بود

مدیرعامل بانک ملت، در ادامه بازدیدهای میدانی خود در روزهای اخیر از شعب و واحدهای پشتیبان بانک، در روز یکشنبه اول تیرماه نیز از چند شعبه تهران و همچنین واحدهای متولی ارائه خدمات غیرحضوری بازدید و بر ضرورت ارائه خدمت رسانی مطلوب به مشتریان و ملت عزیز ایران در شرایط خاص کنونی تاکید کرد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک ملت، فرشید فرخ نژاد در بازدید از شعب سعدی شمالی و سرچشمه و همچنین ادارات و شرکت های مرتبط با حوزه اعتبارات، فناوری اطلاعات و خدمات غیرحضوری، از کارکنان این واحدها به دلیل انجام اقدامات شایسته و خدمت رسانی مطلوب به مشتریان قدردانی کرد.

وی با عرض خسته نباشید و خداقوت به همکاران در ارائه خدمات به مردم در شرایط خاص کشور،  از آنان خواست تا در این شرایط بیش از پیش در کنار مردم باشند و نسبت به رفع مشکلات و نیازهای آنان در کوتاه ترین زمان ممکن گام بردارند.

مدیرعامل بانک ملت با بیان این نکته که در شرایط کنونی، همدلی و همراهی نظام بانکی با مردم بیش از پیش موردنیاز کشور است، تاکید کرد: بانک ملت باید بیش از گذشته و با ارائه خدمات مناسب و باکیفیت، همراهی خود را با مردم و مسوولان در گذر از این شرایط حساس نشان دهد.

همچنین ببینید

مدیرعامل بانک سپه فرارسیدن هفته دولت را تبریک گفت

دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه در پیامی فرارسیدن هفته دولت را به دولتمردان …