جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

تأکید مدیرعامل هلدینگ پتروفرهنگ بر تولید پایدار و تسریع فاز دوم پتروشیمی سبلان

دکتر جواد زارع پور، مدیرعامل هلدینگ پتروفرهنگ، در جریان بازدید از شرکت‌های پتروشیمی سبلان، مروارید، کیمیای پارس خاورمیانه، سیراف انرژی، شیمیایی لاوان و قطب پتروشیمی سپهر لاوان، بر حداکثر کردن ظرفیت تولید و پیشبرد پروژه‌های توسعه‌ای تاکید کرد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی هلدینگ پتروفرهنگ، در جریان این بازدید که در روزهای ۱۷ و ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴ با هدف بررسی آخرین وضعیت شرکت‌ها صورت گرفت، دکتر زارع پور بر لزوم تمرکز بر تولید پایدار با حداکثر ظرفیت در شرکت‌های تولیدی و همچنین تسریع در عملیات اجرایی فاز ۲ پتروشیمی سبلان و پروژه هتل سپهر لاوان تاکید کرد.


این اقدامات در راستای سیاست‌‌ها و اهداف کلان موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان برای توسعه و ارتقای فعالیت‌های هلدینگ پتروفرهنگ صورت می‌گیرد.

همچنین در حاشیه این بازدیدها، جلسات کارشناسی با حضور مدیران عامل و ارشد شرکت‌های مذکور برگزار شد. در این جلسات، برنامه‌ها و چالش‌های موجود مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر رعایت همه جانبه استانداردهای ایمنی و بهداشت در تمامی سطوح تاکید گردید.

همچنین ببینید

تجلیل فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان از مدیران و کارکنان فجر انرژی

سردار حسن شاهوارپور، فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان با حضور در شرکت فجر‌انرژی خلیج فارس از بخش‌های مختلف شرکت و پروژه‌های بازسازی واحدهای آسیب‌دیده بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت اقدامات انجام‌شده برای بازگشت و نوسازی ظرفیت‌های تولید قرار گرفت.