دوشنبه , شهریور ۲ ۱۴۰۵

واکنش هلدینگ خلیج فارس به انتشار شایعات تغییرات مدیریتی در برخی شرکت‌های تابعه

در پی انتشار برخی شایعات در روزهای اخیر در خصوص تغییرات احتمالی در مدیریت شرکت‌های تابعه گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، روابط عمومی این هلدینگ اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش فراسو، در این اطلاعیه آمده است: هرگونه تغییر، ابقا یا اطلاع‌رسانی در خصوص تحولات مدیریتی شرکت‌های تابعه هلدینگ خلیج‌فارس، صرفا از طریق روابط عمومی این مجموعه اعلام می‌شود و اعلام گمانه‌زنی‌ها و انتشار شایعه و اخبار در خصوص این تغییرات که در روزهای اخیر صورت گرفته، مورد تایید نیست.

تاکید می‌شود انتشار این شایعه‌ها که بعضاً با اهداف خاص منتشر می‌شود، موجب اخلال در روند کاری و تولیدی شرکت‌ها می‌شود.

از رسانه‌ها درخواست می‌کنیم همچون گذشته با انتشار اخبار صحیح از مجاری رسمی، در کنار شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس برای توسعه بیشتر صنعت پتروشیمی و کمک به تولید و ارزآوری برای کشور باشند.

همچنین ببینید

خبر خوش برای سهامداران؛ مجمع سالیانه «فارس» ۱۴ شهریور برگزار می‌شود

بر اساس اطلاعیه منتشر شده در سامانه کدال، مجمع عمومی عادی سالیانه «فارس» با دستور جلسه بررسی و تصویب صورت‌های مالی عملکرد سال مالی منتهی به ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ روز ۱۴ شهریور ساعت ۱۴ برگزار می‌شود.