سه شنبه , شهریور ۳ ۱۴۰۵

معرفی «طرح اعطای تسهیلات برای تأمین مالی واردکنندگان» بانک دی

«طرح اعطای تسهیلات برای تأمین مالی واردکنندگان» بانک دی در نمایشگاه ایران هلث معرفی شد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط‌عمومی بانک دی، مهدی پورمهر، مدیر امور توسعه کسب و کار این بانک گفت: این طرح شامل تمامی مشتریان حقیقی و حقوقی است که بانک دی را به عنوان بانک عامل تأمین ارز و حواله برای خرید ارز بابت واردات کالا‏‏‏/ خدمت انتخاب کرده‌اند.

وی افزود: در این طرح بابت ثبت سفارش ناشی از واردات کالا‏/خدمات، تسهیلات کوتاه مدت پرداخت می‌شود.

پورمهر با اشاره به شرایط اختصاصی این طرح گفت: حداکثر مبلغ تسهیلات در این طرح، معادل ۹۰ درصد مبلغ ریالی گواهی ثبت آماری تأیید شده توسط بانک مرکزی بابت ثبت سفارش است و ابزار پرداخت قابل استفاده در این طرح از طریق حواله ارزی‏/ وصولی (بروات) اسنادی‏‏‏ است.

وی ادامه داد: دوره اقساط طرح حداکثر ۱۵ روز و قابل تمدید تا ۳۰ روز است و بازپرداخت به صورت یکجا در نظر گرفته شده است.

همچنین ببینید

استاد دانشگاه صداوسیما: تجربه‌های موفق باجه‌های بانکی روستایی باید به اشتراک گذاشته شود

صلواتیان گفت: «اشتراک تجربه‌های موفق می‌تواند زمینه‌ساز شناسایی ایده‌های نوآورانه و ارتقای خدمات باجه‌های بانکی روستایی شود.»