شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

در بازار آتی بورس کالا؛ ۱۶۰ کیلوگرم طلای سرخ دادوستد شد

خلاصه معاملات بازار زعفران در روز ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ به تفکیک بازارهای گواهی، آتی و صندوق زعفران نشان می دهد که در این روز ۱،۵۹۷ قرارداد آتی زعفران معادل ۱۶۰ کیلوگرم زعفران نگین به ارزش ۱۷.۷ میلیارد تومان در بورس کالا معامله شد.

به گزارش فراسو، بر اساس آمارهای روز گذشته بازار زعفران، حجم معاملات صندوق‌های مبتنی بر زعفران به ۱۹ میلیون و ۳۸۷ هزار واحد رسید و ارزش معاملات حدود ۶۸.۲ میلیارد تومان ثبت شد.

در معاملات گواهی زعفران نیز بالغ بر ۱۰۴ هزار و ۲۹۴ گواهی ثبت شد و ارزش این معاملات به ۱۰.۶ میلیارد تومان رسید./کالاخبر

همچنین ببینید

تامین سرمایه تمدن؛ سکاندار ورود «آکو» به بورس تهران

عرضه اولیه سهام شرکت آکوباتری ایرانیان با نماد «آکو» در بازار دوم بورس تهران، با راهبری کامل تامین سرمایه تمدن و استقبال گسترده سرمایه‌گذاران برگزار شد و سهام این شرکت در سقف محدوده قیمتی اعلام‌شده کشف قیمت شد.