جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

بازدید معاونین رییس جمهور ایران و روسیه از مرکز هوش مصنوعی انرژی پاسارگاد

دستیار ویژه رئیس‌جمهور روسیه در حوزه علم و فناوری، به همراه معاون علمی و فناوری رییس جمهور ایران از مرکز مدیریت همزمان چاه، مخزن و تأسیسات سطح الارض (WRFM) گروه انرژی پاسارگاد، بازدید کرد.

به گزارش فراسو، آندری فورسنکو دستیار ویژه رئیس‌جمهوری روسیه در حوزه علم و فناوری، که به دعوت دکتر افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری ایران به تهران سفر کرده، صبح امروز (شنبه سیزدهم اردیبهشت) از مرکز مدیریت همزمان چاه، مخزن و تأسیسات (WRFM) پاسارگاد به‌عنوان یکی از جلوه‌های بارز بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در حوزه انرژی، بازدید به عمل آورد.

در جریان این بازدید دکتر حسین افشین همتای ایرانی‌اش، ًضمن تشریح قابلیتهای مرکز WRFM، میدان سپهر و جفیر را جز اولین چاه‌های هوشمند کشور نام برد که در کمتر از یک‌سال به انجام رسیده است.

وی با بیان اینکه ما در تلاش هستیم تا تمامی چاه‌های خود را هوشمند کنیم، اظهار داشت:  هدف ما در زمینه هوش مصنوعی، ایجاد نمونه‌های موفق و تکثیر آنها است.

فورسنکو در پایان ضمن تمجید از دستاورد‌های ارائه شده توسط طرف ایرانی، اظهار داشت: آنچه امروز مشاهده کردیم، بر پایه قوانین فیزیکی پیشرفته و فناوری‌های مدرن بنا شده است و نشان‌دهنده ظرفیت بالای متخصصان ایرانی در این زمینه است.

 

همچنین ببینید

تجلیل فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان از مدیران و کارکنان فجر انرژی

سردار حسن شاهوارپور، فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان با حضور در شرکت فجر‌انرژی خلیج فارس از بخش‌های مختلف شرکت و پروژه‌های بازسازی واحدهای آسیب‌دیده بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت اقدامات انجام‌شده برای بازگشت و نوسازی ظرفیت‌های تولید قرار گرفت.