جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵

امضای تفاهم‌نامه تولید تایر و دوده صنعتی در کرمانشاه با حضور رییس جمهور

در نشست رئیس جمهور با فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران استان کرمانشاه، تفاهم‌نامه تولید انواع تایر رادیال و دوده صنعتی در این استان به امضا رسید.

به گزارش فراسو به نقل از ایدرو نیوز، این تفاهم‌نامه را فرشاد مقیمی معاون وزیر صمت و رئیس هیئت عامل ایدرو ، افشین محمدی مدیرعامل شرکت پتروپاسکار کلهر، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه و محمود شایان مدیرعامل بانک صنعت و معدن ا امضا کردند.

این تفاهم‌نامه چارچوب کلی همکاری‌ها و تفاهم‌نامه‌های اولیه طرفین را تعیین کرده و مبنای لازم برای انجام مطالعات تفصیلی، پیگیری تامین مالی و انعقاد قراردادهای بعدی طرح خواهد بود.

بر اساس این تفاهم‌نامه، تولید سالانه ۶۰ هزار تن تایر رادیال و ۲۰ هزار تن دوده صنعتی در استان کرمانشاه در دستور کار قرار خواهد گرفت.

همچنین ببینید

تجلیل فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان از مدیران و کارکنان فجر انرژی

سردار حسن شاهوارپور، فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان با حضور در شرکت فجر‌انرژی خلیج فارس از بخش‌های مختلف شرکت و پروژه‌های بازسازی واحدهای آسیب‌دیده بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت اقدامات انجام‌شده برای بازگشت و نوسازی ظرفیت‌های تولید قرار گرفت.