چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

امروز ۴۰۰ هزار تن محصول در بورس کالا معامله شد

تالارهای بورس کالای ایران روز سه‌شنبه ۹ اردیبهشت‌ماه میزبان معامله ۴۰۰ هزار و ۴۳ تن انواع کالا و محصول بود.

به گزارش فراسو، امروز در تالار محصولات صنعتی و معدنی ۷۳ هزار و ۷۶۲ تن محصول شامل ۶۵ هزار و ۷۰۰ تن آهن اسفنجی، ۲ هزار و ۴۶۱ تن تیرآهن، ۲ هزار و ۲۰۰ تن ورق، یک هزار و ۵۰۰ تن شمش بلوم، ۸۷۶ تن نبشی، ۵۰۰ تن ناودانی، ۲۵۰ تن شمش چدن، ۱۰۰ تن بیلت، ۷۵ تن سیم و مفتول مسی، ۷۵ تن میلگرد آلیاژ، ۲۵ تن هیدروکسید آلومینیوم فروخته شد.

در تالار پتروشیمی و فرآورده های نفتی نیز ۸۰ هزار و ۴۱۹ تن محصول به فروش رفت. ۵۳ هزار و ۷۶۸ تن محصولات پلیمری، ۲۲ هزار تن لوب کات سنگین، ۴ هزار و ۶۰۰ تن گوگرد، ۲۶ تن روغن پایه و ۲۵ تن قیر از دیگر محصولات فروخته شده در این تالار بود.

تالار حراج باز دادو ستد ۷۰ هزار و ۵۷۲ تن محصول شامل هزار و ۵۷۲ تن مواد پلیمری و ۴۰ هزار سنگ آهن را تجربه کرد.

در تالار صادراتی کیش نیز ۵۵ هزار و ۷۷۵ تن قیر به فروش رفت.

تالار حراج همزمان نیز داد و ستد ۱۱۶ هزار و ۶۷۵ تن محصول را تجربه کرد و ۲ هزار و ۸۴۰ محصول نیز در تالار فرعی معامله شد.

در تالار کشاورزی ۴۰۰ کیلوگرم سبد زعفران معامله شد./کالاخبر

همچنین ببینید

هوش مصنوعی چگونه بازارهای مالی را دگرگون می‌کند؟

عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران با تاکید بر این‌که «آینده زیست‌بوم مالی در عصر هوش مصنوعی، آینده‌ای متفاوت از امروز خواهد بود»، گفت: «نهادهای مالی و نهاد ناظر نمی‌توانند با قواعد و ابزارهای گذشته با فناوری‌های جدید مواجه شوند.