شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

آغاز فروش ارز ویژه زائران حج تمتع ۱۴۰۴ در بانک ملی ایران

فروش ارز ویژه زائران حج تمتع سال ۱۴۰۴ از تاریخ ۱۴ اردیبهشت ماه سال جاری به دو صورت حضوری و غیرحضوری در شعب منتخب ارزی بانک ملی ایران آغاز می‌شود.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، زائران می‌توانند با مراجعه به سامانه «بله» و انتخاب گزینه «خدمات – ارزحج تمتع»، پس از ثبت مشخصات هویتی، ارز خود را به صورت غیرحضوری خریداری و از شعب منتخب ارزی این بانک  دریافت کنند.

همچنین امکان خرید حضوری ارز از طریق مراجعه مستقیم به شعب منتخب این بانک و با ارائه مدارک شناسایی نیز فراهم است.

نرخ فروش ارز زائران برابر با نرخ فروش اسکناس در بازار مبادله ارز و طلای ایران محاسبه می‌شود.

گفتنی است سقف فروش ارز برای هر زائر ۵ سال به بالا به مبلغ حداکثر ۵۰۰ یورو  خواهد بود و پرداخت ارز صرفاً به زائرانی که اطلاعات آن‌ها توسط سازمان حج و زیارت تأیید شده باشد، انجام می‌گیرد.

همچنین  پرداخت ارز به زائران یاد شده محدودیتی بابت تامین ارز همان سال(ابتدا تا انتهای سال شمسی) برای دریافت ارز مسافرتی ایجاد نمی کند.

همچنین ببینید

درخششی دیگر؛ بیمه کوثر در صدر صدور بیمه‌های مهندسی، حوادث و عمر گروهی

بیمه کوثر در چهار ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۵، با کسب رتبه نخست صنعت بیمه در صدور بیمه‌های مهندسی، حوادث و عمر گروهی بار دیگر توانمندی تخصصی و عملیاتی خود را به اثبات رساند.