پنج شنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

مدیر بیمه های خودروی بیمه دی اعلام کرد، این شرکت برای حمایت از زیان‌دیدگان خود، خسارت‌های مربوط به خودروهای آسیب دیده را بدون اعمال فرانشیز و با حفظ تخفیفات سنواتی پرداخت کرد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بیمه دی، محمدعلی رجبی مدیر بیمه های خودرو بیمه دی ضمن اعلام این خبر افزود: در راستای اجرای مصوبه شماره ۳۷۹ مورخ ۱۴ اردیبهشت ماه هیئت عامل این شرکت، برای حمایت همه جانبه از زیان‌دیدگان خود در حادثه بندر شهید رجایی، بیمه دی خسارت‌های مربوط به خودروهای آسیب دیده از محل بیمه‌نامه بدنه را، بدون اعمال فرانشیز و با حفظ تخفیفات سنواتی بیمه‌نامه بدنه در اسرع وقت پرداخت کرد.
دکتر عبداللهی مدیر عامل شرکت بیمه دی نیز پیشتر اعلام کرد: شرکت بیمه دی، هم‌سو با مسئولیت‌های اجتماعی و انسانی خود، در کنار بیمه‌گزاران، خانواده‌های محترم و تمامی هموطنان قرار داشته و متعهدانه در این مسیر، با تمام توان به حمایت و همراهی آنان خواهیم پرداخت و اطمینان می‌دهیم  از هیچ کوششی برای آنان دریغ نخواهیم ورزید.

همچنین ببینید

متقی نیا به مناسبت روزملی روستا و عشایر تشریح کرد: از تأمین مالی تولید تا توانمندسازی روستا در نیمه نخست سال

مدیرعامل بانک کشاورزی با بیان این که اقتصاد روستا زمانی پایدار می‌ماند که منابع مالی در کنار ظرفیت‌های بومی، به تولید، اشتغال و کسب ‌وکارهای محلی جان تازه ببخشد؛ رویکرد حمایتی این بانک در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ را شامل اختصاص بیش از ۳۰۲ هزار میلیارد تومان منابع مالی، در قالب تسهیلات و ابزارهای نوین تأمین مالی، تشریح کرد.