چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

مدیر عامل بانک سینا اعلام کرد: جذب منابع اصلی‌ترین هدف بانک در سال ۱۴۰۴

وبینار مدیریت‌های مناطق بانک سینا برای بررسی عملکرد و تبیین برنامه‌های سال ۱۴۰۴ با حضور مدیرعامل و اعضای هیئت عامل این بانک برگزار شد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط‌عمومی بانک سینا، مدیرعامل بانک سینا، ضمن قدردانی از تلاش‌های همکاران در سال ۱۴۰۳، بر تداوم استراتژی‌های چهارگانه این بانک شامل توسعه خدمات ارزی، توسعه بانکداری اجتماعی، توسعه بانکداری دیجیتال و افزایش مقیاس ترازنامه در سال جاری تاکید کرد.

علی ابدالی گفت: تجهیز منابع، اصلی‌ترین هدف بانک سینا در سال جاری است و دستیابی به رشد ۵۱ درصدی در این زمینه، هدفی سنگین اما ضروری است.
وی با اشاره به رقابت فشرده بین بانک‌ها در زمینه تجهیز منابع، بر لزوم عزم جدی برای دستیابی به جایگاه برتر در میان بانک‌ها طی سه سال آینده تاکید کرد و خواستار همکاری بیش از پیش صف و ستاد برای تحقق این هدف شد.
مدیرعامل بانک سینا با بیان اینکه برنامه‌ها و اهداف از ابتدای سال مشخص شده و رشد بانک نیز در این مدت مثبت بوده است، از ابلاغ طرح‌های تجهیز و تخصیص منابع به مدیریت‌های مناطق خبر داد.
ابدالی با اشاره به ارزیابی عملکرد بانک در نیمه اول سال در شهریور ماه، بر لزوم تلاش برای تحقق اهداف تعیین شده تاکید کرد.

همچنین ببینید

دکتر علی احمدی تشریح کرد؛ از انضباط مالی و ساماندهی شرکت‌ها تا مدیریت هوشمند صندوق ذخیره فرهنگیان

سرپرست مدیریت عامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، در همایش فرآیند برگزاری مجامع، رویکردها و برنامه‌های مدیریتی خود را تشریح و بر برگزاری بهنگام مجامع، تصمیم‌گیری تخصصی، انضباط مالی، چابک‌سازی، تقویت حاکمیت شرکتی و استفاده از فناوری‌های نوین تأکید کرد.