پنج شنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵

قهرمان جهانی ووشو مشتری بانک پارسیان شد

یوسف صبری آبی بگلو، قهرمان پرافتخار جهانی ووشو، عضو جدید بانک پارسیان شد.

به گزارش فراسو، یوسف صبری آبی بگلو، قهرمان ووشوی ایران که در سال‌های اخیر موفقیت‌های چشمگیری برای کشورمان به ارمغان آورده است، به‌تازگی حساب خود را در شعبه اردبیل بانک پارسیان افتتاح کرد و مشتری این بانک شد. وی دارای مدال‌های طلای متعدد از مسابقات بین‌المللی است.

این قهرمان جهان در جریان افتتاح حساب خود در شعبه اردبیل بانک پارسیان گفت: حسن رفتار و مشتری مداری کارکنان و همچنین اعتبار این بانک در سطح کشور، باعث شد تا من به‌عنوان یک ورزشکار، ترغیب شوم تا از خدمات آن بهره‌مند شوم.

همچنین ببینید

متقی نیا به مناسبت روزملی روستا و عشایر تشریح کرد: از تأمین مالی تولید تا توانمندسازی روستا در نیمه نخست سال

مدیرعامل بانک کشاورزی با بیان این که اقتصاد روستا زمانی پایدار می‌ماند که منابع مالی در کنار ظرفیت‌های بومی، به تولید، اشتغال و کسب ‌وکارهای محلی جان تازه ببخشد؛ رویکرد حمایتی این بانک در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ را شامل اختصاص بیش از ۳۰۲ هزار میلیارد تومان منابع مالی، در قالب تسهیلات و ابزارهای نوین تأمین مالی، تشریح کرد.