شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

قدردانی تشکل های کارگری کرمان از وزیر کار/افزایش حداقل دستمزد ۱۴۰۴ در سایه تقویت سه جانبه گرایی

تشکل های کارگری استان کرمان در پیامی به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اجماع تشکل های کارگری و کارفرمایی در موضوع افزایش حداقل دستمزد سال جاری را، نتیجه تقویت سه جانبه گرایی از سوی این وزارتخانه دانستند.‌

به گزارش فراسو به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، این تشکل ها از «احمد میدری» به واسطه اقدامات امیدبخش در زمینه بهبود معیشت جامعه کار و تولید تقدیر و تشکر کردند؛ متن پیام به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر احمد میدری
وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی
با سلام و تحیت
توسعه کشور و دستیابی به قله پیشرفت، مرهون تلاش خالصانه و کوشش ثمربخش و راهبری مدیران توانمند و آینده نگری است که دانش تجربه و عمر گران بهای خود را صرف بالندگی ایران سر افراز نموده اند.
جامعه بزرگ و شریف کار و تولید استان کرمان با کمال افتخار، از دقت نظر مقام عالی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در راستای تقویت اصل سه جانبه گرایی و تلاش جهت اجماع تشکل های کارگری و کارفرمایی در خصوص افزایش حداقل دستمزد و ارتقاء سطح معیشت و رفاه اجتماعی کارگران و حمایت از قشر آسیب پذیر جامعه از طریق اجرای مطلوب طرح های کالابرگ الکترونیکی و یسنا که بیانگر تصمیمات هوشندانه و اهتمام دولت وفاق ملی در جهت حمایت از اقشار مختلف جامعه به ویژه کارگران و بهبود شرایط کاری آنها است تقدیر و تشکر می نماید.
رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کرمان 
دبیر اجرایی خانه کارگر استان کرمان 
رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان کرمان
رئیس مجمع نمایندگان کارگران استان کرمان

همچنین ببینید

معاون وزیر کار: کارفرمایان سلامت‌محور و فعال در جنگ رمضان تقدیر می شوند

معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت کار در همایش تخصصی پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر ویژه جامعه کار و تولید  در کارخانه لاستیک بارز کرمان با تاکید بر اینکه پیشگیری از اعتیاد در جامعه کار و تولید، نیازمند اتخاذ رویکرد ائتلافی و حمایت از ورزش کارگری است از تقدیر کارفرمایان سلامت‌محور و فعال در جنگ رمضان خبر داد.