دوشنبه , شهریور ۲ ۱۴۰۵

رفع سوء اثر چک‌های برگشتی با تکمیل وجه و مسدودسازی مبلغ چک

بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی و با هدف تسهیل و شفاف سازی رفع سوء اثر از چک‌های برگشتی، صادرکننده می‌تواند با واریز مابقی مبلغ کسری و درخواست مسدودسازی کل وجه چک، نسبت به رفع سوء اثر اقدام کند.

به گزارش فراسو به نقل از هیبنا ؛ در راستای حمایت از صادرکنندگان چک و بهبود عملکرد نظام بانکی، پس از مسدودسازی بخشی از مبلغ چک برگشتی در حساب جاری توسط سامانه محچک، صادرکننده می‌تواند با واریز مابه‌التفاوت وجه چک و مبلغ مسدودشده به حساب جاری خود، فرآیند رفع سوء‌ اثر را پیگیری کند.

بر این اساس، کل مبلغ چک در حساب جاری صادرکننده، حداکثر به مدت یک سال و تا زمان مراجعه دارنده چک، با اطلاع‌رسانی مقتضی به ذی‌نفع، مسدود خواهد شد و امکان رفع سوء ‌اثر فراهم می‌شود

همچنین ببینید

سفر مدیرعامل پست‌بانک ایران برای بررسی وضعیت عملکرد و اجرائی مدیریت شعب استان

مدیرعامل پست‌بانک ایران روز دوشنبه دوم شهریورماه سال 1405 با هدف بررسی وضعیت عملکردی و اجرایی، دیدار با مدیران، کارکنان و حضور در برنامه‌های مرتبط با باجه‌های بانکی روستایی بانک به استان اصفهان سفر کرد.