شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

تامین ارز ۳ میلیاردی واردات در فروردین ماه سال ۱۴۰۴

از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۳۱ فروردین ماه، ۳ میلیارد و ۴ میلیون دلار از سوی بانک مرکزی برای واردات کالای اساسی و دارو، صنایع و نیازهای خدماتی تامین ارز شده است.

به گزارش فراسو به نقل از مدیریت ارتباطات مرکز مبادله ایران، یک میلیارد و ۹۴۷ میلیون دلار از ارز تامین شده به گروه تجاری و بازرگانی تخصیص داده شده است؛ صنایع «حمل و نقل خودرو»، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک » و «ماشین آلات و تجهیزات تولید» به ترتیب بیشترین سهم از ارز واردات صنایع را داشته اند.

واردات کالاهای اساسی و دارو نیز ۹۴۵ میلیون دلار ارز را به خود اختصاص داده است؛ ۸۷۰ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه های روغنی و نهاده های دامی، و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

این گزارش حاکی است، ۱۱۲ میلیون دلار نیز به تقاضای خدماتی تخصیص داده شده است.

همچنین ببینید

درخششی دیگر؛ بیمه کوثر در صدر صدور بیمه‌های مهندسی، حوادث و عمر گروهی

بیمه کوثر در چهار ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۵، با کسب رتبه نخست صنعت بیمه در صدور بیمه‌های مهندسی، حوادث و عمر گروهی بار دیگر توانمندی تخصصی و عملیاتی خود را به اثبات رساند.