جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

معاون مدیرعامل بانک تجارت عنوان کرد: تأثیر مهم بهبود کیفیت اعتباری در نسبت کفایت سرمایه

معاون مدیرعامل بانک تجارت در امور اعتباری در وبینار تبیین برنامه‌ها و انتظارات سال ۱۴۰۴ بر کنترل نسبت مصارف به منابع بر اساس سیاست‌های اعتباری و در سقف مجاز رشد مانده مصارف تاکید کرد.

به گزارش فراسو به نقل از مدیریت امور روابط عمومی بانک تجارت، روح‌الله غلامی در این وبینار ضمن ارائه برنامه‌ها و اهداف پیش‌رو، اصلی‌ترین هدف معاونت اعتباری را کنترل رشد مصارف بانک متناسب با شرایط نقدینگی و رشد منابع پایدار عنوان کرد.

معاون مدیرعامل بانک تجارت ضمن تاکید بر رعایت بهداشت اعتباری، ظرفیت‌سنجی صحیح متقاضیان را ضروری دانست و گفت: انتظار از معاونین محترم اجرایی به‌عنوان مهمترین عضو ارکان اعتباری در مناطق در کنار مدیران محترم تمرکز بر رعایت نسبت مصارف به منابع و بودجه مصارف هر منطقه و اولویت‌بندی پاسخگویی به درخواست‌های مشتریان است.

غلامی برنامه‌ریزی پرداخت غیرحضوری تمامی تسهیلات تکلیفی را با همراهی و همکاری سایر واحدهای مرتبط که نقش مهمی در تسهیل حجم عملیات همکاران در شعب را دارند از برنامه‌های سال جاری این معاونت اعلام کرد.

همچنین ببینید

تأکید رئیس سازمان امور عشایر کشور بر توسعه نقش‌آفرینی پست‌بانک ایران در مناطق روستایی و عشایری

رئیس سازمان امور عشایر کشور با حضور در غرفه پست‌بانک ایران در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های روستایی و عشایری، خدمات این بانک در حمایت از جامعه روستایی و عشایری را مؤثر و ارزنده توصیف کرد و بر توسعه کمی و کیفی این خدمات تأکید کرد.