شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

شعبه بانک کشاورزی در اسکله شهید رجایی آسیب دید

در اثر انفجار مهیب روز گذشته در اسکله شهید رجایی بندرعباس، به شعبه بانک کشاورزی  خسارت هایی واردشد  اما خوشبختانه در این حادثه کارمندان و مشتریان شعبه آسیب جدی ندیدند .

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این حادثه منجر به شکستن شیشه‌ها و آسیب به ساختمان این شعبه شد که دستور لازم برای ازسرگیری خدمات بانک در این منطقه صادر شده و پس از مهار آتش و اجازه مراجع ذی ربط، اقدامات برای بازسازی و بازگشت شعبه به خدمت آغاز خواهد شد.

بر أساس این گزارش، شعبه بانک کشاورزی درحال حاضر به دلیل آسیب‌های وارده تعطیل شده و شعب معین در بندرعباس آماده ارائه خدمت به مشتریان عزیز هستند  تا با توجه به اهمیت بندر شهید رجایی در واردات و صادرات کشور، انشالله خللی در امور بانکی این مشتریان ایجاد  نشود.

همچنین ببینید

درخششی دیگر؛ بیمه کوثر در صدر صدور بیمه‌های مهندسی، حوادث و عمر گروهی

بیمه کوثر در چهار ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۵، با کسب رتبه نخست صنعت بیمه در صدور بیمه‌های مهندسی، حوادث و عمر گروهی بار دیگر توانمندی تخصصی و عملیاتی خود را به اثبات رساند.