پنج شنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵

برخورد با شرکت‌ پرداخت‌یاری متخلف

پرونده یک شرکت بزرگ پرداخت یاری که بدون مجوز به فعالیت بانکی خود ادامه داده بود، در همکاری مشترک شکایت بانک مرکزی و مرکز اطلاعات مالی به دادگاه ارسال شد.

به گزارش فراسو به نقل از مرکز اطلاعات مالی، بانک مرکزی در گزارشی به مرکز اطلاعات مالی اعلام می‌کند که دوره موافقت‌نامه پرداخت یاری شرکت مذکور خاتمه یافته و بدون پاسخ به تذکرات انضباطی به فعالیت خود ادامه داده است.

به دلیل ممانعت از تسویه‌حساب با پذیرندگان پرداخت یاری و رسوب مبالغ قابل‌توجه در حساب‌های شرکت و گزارش تخلفات مالی، بانک مرکزی خواستار بررسی و قرار گرفتن مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره این شرکت در فهرست اشخاص مظنون به پولشویی می‌شود.

با ورود مرکز اطلاعات مالی برای حساب‌های بانکی مدیران این شرکت منطبق با مقررات مبارزه با پولشویی محدودیت ایجاد و پیگیری‌ها در دستگاه قضایی نیز آغاز می‌شود.

در نهایت مجتمع قضایی امور اقتصادی تهران درباره مدیرعامل این شرکت به اتهام اشتغال به عملیات بانکی بدون رعایت قوانین و مقررات، قرار جلب به دادرسی صادر می‌کند.

بر اساس آیین‌نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی انجام هرگونه خدمات نقل‌وانتقال ریالی، عملیات بانکی محسوب می‌شود و منوط به داشتن مجوز لازم از بانک مرکزی است و اقدام به انجام خدمات مذکور بدون داشتن مجوزهای لازم از بانک مرکزی ممنوع است.

همچنین ببینید

متقی نیا به مناسبت روزملی روستا و عشایر تشریح کرد: از تأمین مالی تولید تا توانمندسازی روستا در نیمه نخست سال

مدیرعامل بانک کشاورزی با بیان این که اقتصاد روستا زمانی پایدار می‌ماند که منابع مالی در کنار ظرفیت‌های بومی، به تولید، اشتغال و کسب ‌وکارهای محلی جان تازه ببخشد؛ رویکرد حمایتی این بانک در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ را شامل اختصاص بیش از ۳۰۲ هزار میلیارد تومان منابع مالی، در قالب تسهیلات و ابزارهای نوین تأمین مالی، تشریح کرد.